KEHAHOOLITSUSED

anna enda kehale natuke armastust, ta väärib seda

Massaažid

Pakume mitmeid erinevaid kehamassaaže – saad alati otsustamisel nõu küsida meie iluspetsialistidelt, kellega üheskoos valiku tegemine lihtsaks osutub.

Salendav massaaž 60 min

58€

Tsitruseliste eeterlike õlidega spetsiaalsete võtetega läbiviidav salendav tselluliidi massaaž – segu apelsini, greibi ning sidruni eeterlikest õlidest aitavad parandada ainevahetust ning vereringet.

Meelerahu massaaž 60 min

58€

Massaaž lavendli eeterliku õliga. Lavendel on tuntud loodusliku valuvaigisti ja lihaspingete leevendajana sajandeid – pärast lõõgastavat tundi saabub tõeline meelerahu.

Johani klassikaline massaaž 60 min

55€

Klassikalise massaaži toimel paranevad vere- ja lümfiringe ning ainevahetus, tugevneb immuunsussüsteem, väheneb lihaspinge ja stress.

Lõõgastav massaaž 30 min

36€

Poole keha massaaž, kus kasutatakse klassikalise massaaži võtteid.

Laavakivi massaaž 75 min

70€

Massaaž, mis on Hiina raviviisides tõestanud end tuhandeid aastaid. Laavakivimassaaž viiakse läbi kuumade laavakivide ja eriliste õlisegudega. Soojusega avanevad ka energiakanalid ja vabanevad energiablokid ning kogu organismis tõuseb toonus ja energia tasakaalustub – suurepärane viis reguleerimaks seede-, ainevahetuse- ja hormoonsüsteemi.

India peamassaaž 45 min

54€

India peamassaaž on energeetiline massaaž. Masseeritakse kõrge kvaliteediga spetsiaalsete aroomiõlidega energialiine ja -punkte. Hoolitsus haarab õlad, käsivarred, kaela ja pea. Massaažil on energiat stabiliseeriv efekt, see parandab vere- ja lümfiringet ning on depressioonivastane.

Pea- ja kaelamassaaž 30 min

35€

Kaotab pinge silmades, aitab unetuse korral ning parandab kontsentreerumisvõimet. Massaaž leevendab pingeid tänapäeva inimeste kõige sagedamini muret tekitavates pingepunktides, võideldes peavalu ja kinniste kaelasoontega.

Lastemassaaž 20 min

25€

Kerge massaaž, mis aitab lõõgastuda ning taastada jõuvarusid kõige pisematel.

Massaaź À La Carte 45 min

45€

Massaaz Teie soovitud kehapiirkonnale. Anna massöörile teada, milline Sinu keha piirkond enim pingetest vabanemist nõuab ning ta saab keskenduda spetsiaalselt probleemsetele kohtadele – olgu selleks kael, jalad, alaselg või pea.

Kehahoolitsused

Täielikust ilust inspireeritud…

Sothyse täiuslik salendav kehahoolitsus 90 min

89€

Põhjalik salendav hoolitsus, mis on disainitud leevendamaks kõiki tselluliiditüüpe. Kasutatavad eksklusiivsed, aastakümnete jooksul välja töötatud aktiivained koostöös ainulaadse kahamassaaži tehnikaga parandavad kehast toksiinide väljutamist, soodustavad lümfivoolu ning muudavad naha siledaks. Hoolitsusega kaasnev lõõgastus on tõeline boonus.

Sothyse idamaaline massaaž koorimisega 60 min

75€

Hoolitsus on inspireeritud iidsetest idamaistest traditsioonidest – stimuleerides samaaegselt keha ja vaimu. Erakordselt soe ja vürtsikas kaneeli-ingveri rikkalik koorija eemaldab nahalt surnud naharakud ja kestenduse. Aktiivainete vitamiinid ja antioksüdandid aitavad kooskõlas lõõgastava massaažiga saavutada tõeliselt pehme, elastse ja toidetud naha.

Šokolaadi kehamähis koos koorimisega 60 min

59€

Parandage tuju ning vähendage nähtavaid naha väsimusilminguid, sest kasutatavates toodetes sisalduvad antioksüdantid teevat imet – hoolitsus parandab kehakuju, naha jumet, naha elastsust, niisutab, toniseerib.

Šokolaadi kehamähis koos koorimise ning massaažiga 90 min

75€

Hoolitsus algab üle keha koorimisest, millele järgneb antioksüdantidest pungil nahka toitev maskihooldus. Aromaatne lõõgastav massaaž aitab vabaneda lihaspingetest ning viib mõtted muredest eemale. Šokolaadine lõhn garanteerib hea tuju!

Deluxe punase veini mähis koos massaažiga 60 min

59€

Priviligeeritud ja ainulaadne vorm võitluses stressi ja vananemisega. Punased viinamarjad omavad võimsat vabade radikaalide vastast toimet, mis kosmeetilistes toodetes kehamähise kujul muutuvad tõeliseks ravimiks vananemise vastu.

Deluxe punase veini mähis koos koorimise ja massaažiga 90 min

75€

Hoolitsus algab õrna kehakoorimisega, et aastasadu kasutatud punaste viinamarjade vananemisvastased omadused veelgi võimsamalt Sinu nahal mõjuda saaksid. Tõeline kingitus endile – 90 minutit, mil Sina lõõgastud, kuid ainulaadne hoolitsus on võitluses stressi ja vananemisega.

Kehahoolitsus „Kalju energia“ 75 min

75€

Organismi puhastav hooldus taastab ihu ja hinge energeetilise tasakaalu. Hooldus algab aromaatsest koorimisest, järgneb Ghassoul savimähis. Peale värskendavat dušši on keha valmis massaažiks kuumade kividega. Soojad kivid peatuvad energiakeskustel ning mõjutavad energiaringlust.

Kehahoolitsus „Merebriis“ 60 min

69€

Meeldiv vanniskäik kõrvaldab väsimuse, värskendab ihu ja hinge ning meenutab lainete kohinat. Järgmiseks hoolduse etapiks on unikaalne massaaž kuumade templitega, mida täidetakse meresoolaga. Meresool remineraliseerib nahka ja rikastab teda tähtsate elementidega

Tiibeti kehahoolitsus 60 min

65€

Surnumere soola ja Himaalaja kivipuruga täidetud soojade kubudega tehtav lõõgastav massaaž stimuleerib vereringet ja tasakaalustab energiaid. Silendatud ja niisutatud nahk on lisaks garanteeritud.

Lõõgastav seljamassaaž Phytomeri isesoojeneva mudamaskiga 60 min

65€

Detoksifitseeriv ja energiat andev isekuumenev meremuda teeb seljalõõgastuse eriti efektiivseks. Muda sisaldab suurel hulgal mineraale ja mikroelemente, mis soodustavad keha puhastumist, vähendab põletikke ja kosutab nahka. Tõeline lõõgastus seljale!

Kogu keha koorimine 30 min

38€

Keha koorimine stimuleerib vereringet ja eemaldab nahalt surnud naharakud, muutes naha siidiselt pehmeks ja toniseerituks. Meie iluprofessionaalid soovitavad seda tihti enne erinevaid toitvaid vanne, mähiseid ning maske, et nende toimeained saaksid hiljem paremini nahka imenduda

Beebiootel ema hoolitsus 60 min

69€

Spetsiaalselt beebiootel emadele puhaste ning naturaalsete toodetega läbiviidav õrn hoolitsus, mis algab kerge koorimisega ning millele järgneb lõõgastav massaaž toitva sheavõiga. Hoolitsus lõppeb lõõgastavava toniseeriva näomassaažiga.

Vannid

Soe vann lõõgastab, ravib, puhastab ja kosutab – rituaal, mis on nauditav nii nahale ja meeleolule.

Meresoolavann 20 min

25€

Mikroelementide ja mineraalainete poolest rikas meresoolavann normaliseerib vee ja soola
tasakaalu organismis ja alandab turseid. Soolavannidel on väsimust, stressi, lihas- ja liigesvalusid vähendav toime. On tõestatud, et mitmed nahaprobleemid saavad leevendust – meresoolavamme kasutatakse laialdaselt näiteks vistrikulise lööbe, ekseemi, dermatiidi ja allergiliste löövete korral. Soolal on hea omadus ainevahetust ja lümfitegevust ergutades väljutada organismist jääkained – seetõttu on kuum soolavann heaks abiliseks ka ainevahetuse ergutamiseks ja tselluliidist vabanemisel.

Cleopatra piimapuudrivann 20 min

25€

Saa aimu Cleopatra ilu saladusest – tõeline keha, vaimu ja hinge harmoonia, kus vanni piimjas siidine vaht hellitab Sinu nahka erakordselt õrnalt. Piimavann tasakaalustab, rahustab ja elustab nahka ning piimaproteiinide paitus pakub tõelist kosutust tundlikule või kuivale nahale – nahk saab rikkalikult niisutatud ja toidetud.

Muud kehahoolitsused

Kui maailma tipptasemel spaa- ja iluspetsialistid kohtuvad tänapäeva teadus- ja tehnoloogiavaldkonnaga – turvalised, efektiivsed viisid Sinu heaolu võimendamiseks.

Easytherm teraapia 1 seanss 40 min

32€

See Euroopa parimate Spa spetsialistise poolt loodud seade aurusaunaks. Hoolitsus pakub lõõgastust ja on tselluliidi vastane, toimides kogu kehale jääkaineid väljutavalt. Easytherm on Eestis ainuke sellelaadne aparaat ja seetöttu tasub seda Johan Spa hotellis kindlasti proovida.

Easytherm heinateraapia 40 min

40€

Hoolitsus viiakse läbi energiarikka Saaremaa maheheinaga – tunne end kui “kastesel heinamaal juunikuu ööl”. Heinal on rahustav ja lõdvestav toime, kuid hoolitsuse peamine eesmärk on leevendada pingeid liigestes heinas sisaldavate eeterlike õlidega, millel on lisaks ka Sinu nahale positiivsed omadused. Elamus garanteeritud!

Nuovola voodi teraapia 35 min

28€

Nuovola innovatiivne lainesüsteem kingib kehale ja vaimule täieliku lõõgastuse. Tema eripära välistab raskusjõu tunnetuse, kinkides troopilise mere hella kaisutuse. Spetsiaalne värvide vahelduv kromoteraapia on tajutav ka kinniste silmadega, tagades sügava lõõgastuse. Aitab eriti väsimuse ja unetuse (0,5 tundi Nuovola protseduuri võrdub 8 tunni unega) puhul, rasedate seljavaevuste leevendamiseks, lihaspinge puhul. Eestis on Nuovola voodi haruldane, seetõttu soovitame seda Johan Spa Hotellis proovida. Usume, et see ainulaadne kogemus (tunne nagu oleksite ema kõhus) ei unune.

Jälgi meid Instagramis
#johanspa

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. LISAINFO. NÕUSTUN